На Херсонщині шотландські волонтери влаштували гастрономічне свято

На Херсонщині, шотландські, волонтери, влаштували, гастрономічне, свято
Представники шотландської організації «Siobihan's Trust» разом з ювенальними поліцейськими прибули з благодійною місією в одне з селищ Херсонської міської громади, де знайшли прихисток сім’ї з дітками із тимчасового окупованого лівобережжя.

Перше, що зробили волонтери по прибуттю до селища, це вивісили на своєму автомобілі прапор України та висловили захоплення сміливістю і стійкістю українців.

Щоб продемонструвати свою солідарність із народом України та підтримати людей, які через війну були вимушені покинути рідні домівки й втратили майно, волонтери безоплатно пригощали усіх свіжоспеченою піцою. А ювенальні поліцейські дарували діткам солодощі та іграшки.

Люди із задоволенням смакували піцу, приготовану просто неба на мобільній міні-пекарні, та дякували волонтерам за підтримку, яка має для них велике значення. Дорослі розповідали благодійникам свої історії евакуації, діти читали вірші та з упевненістю казали, що скоро наші воїни звільнять лівий берег і запрошували волонтерів у гості до Олешок, Каховки та Голої Пристані.




© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон